Алармени системи

Rss
Интелигентна GSM аларма
30 May / 2016

Интелигентна GSM аларма

Атор: admin Категория: Алармени системи Прочитания: 1199 Коментари: 0

Най-голямото предимство на GSM алармата е лесния й монтаж и пълния й контрол през мобилен телефон. В комплекта на алармата влизат 1 или 2 безжични обемни датчика, един безжичен магнитен датчик за врата, мощна 110dB сирена, захранващ адаптер, две или три дистанционни управления, пълно описание на англ. /или бълг./ език и основния модул.

30 May / 2016

Безжична аларма с датчик за движение JX-F623

Атор: admin Категория: Алармени системи Прочитания: 1190 Коментари: 0

Безжичната аларма, която ще предложа днес на вниманието Ви представлява обемен PIR датчик /сензор/ и основно тяло /main unit/. Обемния сензор се захранва от една батерия 9В и представлява предавател на електромагнитни вълни с които се свързва с алармата. Охранителната система или ресивъра  /приемника/ се предлага в два варианта: със захранване от две батерии по 1.5В тип АА или със захранване директно от 220 волтовата мрежа.

Как се настройва GSM аларма?
30 May / 2016

Как се настройва GSM аларма?

Атор: admin Категория: Алармени системи Прочитания: 1910 Коментари: 1

Интелигентната GSM  аларма се настройва обикновено чрез текстови съобщения /SMS/, изпратени на номера на картата поставена в нея.

GSM аларма DY-G10A
30 May / 2016

GSM аларма DY-G10A

Атор: admin Категория: Алармени системи Прочитания: 542 Коментари: 0

Безжичната GSM аларма е добър избор за защита на дома, гаража, магазина, офиса и др. Предложението ни е много добро решение, ако във вашия град нямате частна охранителна фирма със СОД /сигнално охранителна дейност/ и не искате всеки месец да плащате такса за охрана.

GSM алармите са добра алтернатива за охрана, като са по-лесни и практични за работа и не изискват инсталиране от специалист.

Често допускани грешки при поставянето на алармена система
30 May / 2016

Често допускани грешки при поставянето на алармена система

Атор: admin Категория: Алармени системи Прочитания: 1259 Коментари: 0

Всяка година има милиони домове и търговски сгради, които са ограбени. Крадците търсят жилища без охранителни системи, защото вероятността да бъдат заловени драстично намалява. Поради това много хора прибягват до инсталирането на алармени системи за сигурност, за да защитят домовете си. Въпреки тази предпазна мярка има много случаи на извършени обири в обекти със системи за сигурност. Това не се дължи на неизправности в алармените инсталации, а най-вече на неправилното им използване от страна на клиентите.

В тази статия ще разгледаме няколко основни причини и често срещани грешки поради, които алармените системи за сигурност се провалят и не защитават ефективно дома ни.

Безжични или жични аларми – кои са по-подходящи?
30 May / 2016

Безжични или жични аларми – кои са по-подходящи?

Атор: admin Категория: Алармени системи Прочитания: 1704 Коментари: 0

Избор на аларма

В наши дни опазването на личната ни сигурност става все по-важна задача. Много хора започнаха да се замислят над необходимостта от алармена система в дома. На пазара се предлагат много видове аларми, но основните са жични и безжични. Тук се появява въпросът – кой тип да изберем?

В тази статия ще ви обясним основните разлики между тези охранителни системи, за да може да изберете най-подходящата за Вас.