Готови системи

Rss
Система за видеонаблюдение – какво трябва да съдържа?
30 May / 2016

Система за видеонаблюдение – какво трябва да съдържа?

Атор: admin Категория: Готови системи Прочитания: 1755 Коментари: 0

Една система за видеонаблюдение е съвкупност от много взаимно свързани компоненти. На пазара има различни модели камери, записващи устройства и всичко което ви е необходимо да изградите сами цялостна охранителна система. Предлагат се готови системи, които са предварително окомплектовани. Те са изключително подходящи за хора, които са по-малко технически запознати или нямат специфични изисквания. В повечето случаи цената на предварително направените конфигурации е по-ниска, което за голяма част от купувачите е решаващ момент.

Не зависимо дали сте решили да изградите сами система за видеонаблюдение или сте избрали готова – необходимо е да знаете, какво трябва да съдържа тя? На кратко ще ви представим всички компоненти необходими за изграждането на охранителна система.

Защо да изберем готова система за видеонаблюдение?
31 May / 2016

Защо да изберем готова система за видеонаблюдение?

Атор: admin Категория: Готови системи Прочитания: 941 Коментари: 0

Избор на готов комплект за видеонаблюдение

Бързо развиващият се пазар на продукти за видеонаблюдение предлага голямо разнообразие. Човек може да прекара дни в лутане из „морето“ от различни охранителни, вариофокални, куполни камери и множеството модели записващи устройства, без да избере най-подходящите. Трябва да отбележим, че тези два компонента съвсем не са всичко което трябва да съдържа една завършена система за видео контрол.

Ако сте от хората, които на са напълно наясно какво им е необходимо и какво е най-удачно за конкретната ситуация, ние ви предлагаме решение. Изберете готова система за видеонаблюдение. Тези системи са окомплектовани с всички необходими компоненти, може би с изключение на хард диск, който може да се избере по желание на клиента.

7 съвета за правилен избор на система за видеонаблюдение
30 May / 2016

7 съвета за правилен избор на система за видеонаблюдение

Атор: admin Категория: Готови системи Прочитания: 786 Коментари: 0

7 съвета за правилен избор на система за видеонаблюдение

С големия брой системи за видеонаблюдение на пазара, изборът на най-подходящата, може да бъде доста предизвикателна задача . Въпреки това, целта на всеки клиент е да избере най-доброто решение според собствените си нужди.

С инсталирането на подходяща система за охрана в дома или офиса, можете да предотвратите злоупотреби, кражби и други нежелани нарушения. Важно е да направите правилният избор на техника за видеонаблюдение.