Алармени системи

Rss
Интелигентна GSM аларма
30 May / 2016

Интелигентна GSM аларма

Атор: admin Категория: Алармени системи Прочитания: 513 Коментари: 0

Най-голямото предимство на GSM алармата е лесния й монтаж и пълния й контрол през мобилен телефон. В комплекта на алармата влизат 1 или 2 безжични обемни датчика, един безжичен магнитен датчик за врата, мощна 110dB сирена, захранващ адаптер, две или три дистанционни управления, пълно описание на англ. /или бълг./ език и основния модул.

Често допускани грешки при поставянето на алармена система
30 May / 2016

Често допускани грешки при поставянето на алармена система

Атор: admin Категория: Алармени системи Прочитания: 314 Коментари: 0

инсталиране на алармена система

Всяка година има милиони домове и търговски сгради, които са ограбени. Крадците търсят жилища без охранителни системи, защото вероятността да бъдат заловени драстично намалява. Поради това много хора прибягват до инсталирането на алармени системи за сигурност, за да защитят домовете си. Въпреки тази предпазна мярка има много случаи на извършени обири в обекти със системи за сигурност. Това не се дължи на неизправности в алармените инсталации, а най-вече на неправилното им използване от страна на клиентите.

В тази статия ще разгледаме няколко основни причини и често срещани грешки поради, които алармените системи за сигурност се провалят и не защитават ефективно дома ни.

Безжични или жични аларми – кои са по-подходящи?
30 May / 2016

Безжични или жични аларми – кои са по-подходящи?

Атор: admin Категория: Алармени системи Прочитания: 338 Коментари: 0

Избор на аларма

охранителна системаВ наши дни опазването на личната ни сигурност става все по-важна задача. Много хора започнаха да се замислят над необходимостта от алармена система в дома. На пазара се предлагат много видове аларми, но основните са жични и безжични. Тук се появява въпросът – кой тип да изберем?

В тази статия ще ви обясним основните разлики между тези охранителни системи, за да може да изберете най-подходящата за Вас.

30 May / 2016

Безжична аларма с датчик за движение JX-F623

Атор: admin Категория: Алармени системи Прочитания: 579 Коментари: 0

Безжичната аларма, която ще предложа днес на вниманието Ви представлява обемен PIR датчик /сензор/ и основно тяло /main unit/. Обемния сензор се захранва от една батерия 9В и представлява предавател на електромагнитни вълни с които се свързва с алармата. Охранителната система или ресивъра  /приемника/ се предлага в два варианта: със захранване от две батерии по 1.5В тип АА или със захранване директно от 220 волтовата мрежа.

Как се настройва GSM аларма?
30 May / 2016

Как се настройва GSM аларма?

Атор: admin Категория: Алармени системи Прочитания: 650 Коментари: 1

Интелигентната GSM  аларма се настройва обикновено чрез текстови съобщения /SMS/, изпратени на номера на картата поставена в нея.

Как да предпазим гаража си от кражби?
30 May / 2016

Как да предпазим гаража си от кражби?

Атор: admin Категория: Алармени системи Прочитания: 1926 Коментари: 0

Как да опазим  гаража си от крадци?

В днешно време много зачестиха кражбите и набезите над домовете ни. Хората започнаха да обръщат голямо внимание на сигурността на жилищата си, чрез поставянето на алармени системи или изграждането на видеонаблюдение.

Една много необходима и полезна мярка. Но колко от вас се погрижиха по същия начин за гаража? Гаражните помещения са по-лесни за проникване и всички знаем, че освен колата държим и много други неща там.